Bit će vatreno

Borba za treće mjesto: 2.500 tisuće hrvatskih navijača i 30.000 marokanskih

"Bit će oko dvije i pol tisuće naših navijača te oko 30 tisuća Marokanaca, s time da će i domaći i svi drugi navijači iz okolnih zemalja navijati za Maroko", dodao je Ivanović.
Sport / Qatar 2022 | 17. 12. 2022. u 10:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Viki Ivanović javio se iz Dohe za emisiju Dobro jutro, Hrvatska uoči današnjeg dvoboja Hrvatske i Maroka za treće mjesto.

"Svi koji normalno gledaju na ovo prvenstvo shvaćaju da je ovo fantastičan uspjeh i da nema razloga nezadovoljstvu, ali naravno da bi svi htjeli završiti SP pobjedom. Nalazimo se na velikom prostoru gdje će se za sat-dva naši navijači početi skupljati", rekao je Viki i istaknuo očekivani veliki nesrazmjer u broju navijača:

"Bit će oko dvije i pol tisuće naših navijača te oko 30 tisuća Marokanaca, s time da će i domaći i svi drugi navijači iz okolnih zemalja navijati za Maroko", dodao je.

O momčadi kaže:

"Izbornik želi da igraju zdravi, jučer je rekao svima da budu iskreni oko problema. Ozlijeđen je sigurno Juranović, tu bi trebao krenuti Stanišić, Sosa je imao problema, možda će Barišić lijevo, ne znam u kakvom je stanju stoperski par, i oni su imali nekih problema, Brozović je ozlijeđen pa bi Modrić mogao biti nešto povučeniji, a Majer bi mogao dobiti ofenzivnu veznu ulogu, Vlašić ima temperaturu, pa će unutra biti Pašalić, mnogi zazivaju Livaju, no samo izbornik Dalić zna tko će istrčati.

S druge strane, i Marokanci imaju velikih problema, posebno u zadnjem redu, gdje nema trojice glavnih obrambenih igrača i vrlo vjerojatno niti jedan od njih neće startati".

Kopirati
Drag cursor here to close