Staradala tri bočna ligamenta desnog gležnja

Zverev operiran

Moj oporavak već je počeo i napravit ću sve što mogu kako bih se vratio jači nego ikada, poručio je Zverev koji je zahvalio na brojnim porukama podrške.
Sport / Ostali sportovi | 08. 06. 2022. u 13:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Njemački tenisač Alexander Zverev uspješno je operiran nakon ozljede gležnja koju je zadobio u polufinalu Roland Garrosa protiv Rafaela Nadala. Zverev je zbog teške ozljede morao predati meč, a Španjolac je kasnije stigao do čak 14. titule na pariškoj zemlji. Naknadni pregledi su potvrdili kako su stradala sva tri bočna ligamenta desnog gležnja.

Nesretni Zverev, olimpijski prvak iz Tokija, javio se putem društvenih mreža nakon operacije poručivši da će se vratiti još jači.

" Svi u životu imamo svoj put, ovo je dio moga. Nakon dodatnih pregleda u Njemačkoj, zaključeno je da je operacija najbolji izbor kako bih se što prije vratio natjecanju. Moj oporavak već je počeo i napravit ću sve što mogu kako bih se vratio jači nego ikada, poručio je Zverev koji je zahvalio na brojnim porukama podrške.

Trenutno na trećoj poziciji ATP ljestvice, Zverev će od sljedećeg tjedna biti drugi tenisač svijeta, što će mu biti najbolji plasman u karijeri.

 

Kopirati
Drag cursor here to close