Rezime

Želite mijenjati životni stil: Škola trčanja Sanus Motus

21.11.2018.g. kreće novi ciklus škole trčanja, prvi trening na Vojničkom igralištu u 18:15 sati. Dođite i pripremite se za svoj prvi Mostar polumaraton s nama.
Sport / Ostali sportovi | 12. 11. 2018. u 22:26 Vedran Markotić

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prošlo je nekoliko dana i dojmovi su se slegli. Vrijeme je da rezimiramo prvu kompletnu školu trčanja u Mostaru - Škola trčanja Sanus Motus Mostar.

Počeli smo u travnju a završili u studenom.

Vrijeme od 4 km na prvom treningu na Vojničkom igralištu pa do 21.1. km u Metkoviću je proletjelo.

Put je bio protkan vrijednim radom trenera i kandidata, smijehom, zajedničkim izletima na utrke (Duvanjska desetka, DM ženska utrka, Ramski polumaraton, izlet s obitelji Adi Cucak i Mirela Babić Čučak na bajer u Ljubuškom), nekoliko manjih ozljeda, tek dva ili tri odgođena ili otkazana treninga zbog loših vremenskih prilika, puno prolivenog znoja ali što je najvažnije s puno sreće i zadovoljstva svih uključenih u ovaj projekt.

U Metkoviću su nagrađeni kandidati na 4.5 km, kao prvoplasirana Mirjana Delinac Pavlović i Lejla Kosovic nagradama Sanus Motus - sportska oprema, na 21.1 kao plasirana Irma Kristić i Lidija Lovrić s nagradama Claire Noel - unikatni suvenir i uspomena na prvi polumaraton.

Sanus Motus u suradnji s Poliklinikom Vitalis nagradio je najbržu Mostarku Irma Kristić i najbržeg Mostarca Darko Vidović s poklon bonom za sistematski pregled.

Hvala svim kandidatima na povjerenju i što su izdržali sve što smo stavili kao teret pred njih.

Hvala svim trenerima: Adi Cucak. Zoran Bilic Jasmina Kavazović Josip Šimunović Josip Poljak Vladimir Pokrajčić Ivan Dominkovic.

Hvala Shift Brand Design i Marin Musa, GBT Mostar Branislav Stojkić, EP HZ HB, Poliklinika Vitalis , galerija Claire Noel. Goya tours, Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru, studentima Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, članovima BoHeMSA-e portal Moje trčanje, Ersan Bijedić i ostatak njihove ekipe, portal Bljesak info, Trail sekciji HPD Prenj i Ivan Leženić, Mostar half i Franjo Lovrić.

Hvala Ivan Bulić, Tomislav Cvitanusic, Andrej Vistica, Đurđica Orepić i Nermin Palić na podršci i motivaciji.

Hvala ekipi iz Metkovića: Pavo Dujmović Ruđo Bošković Denis Pavlović Bambi Baban i njihovim obiteljima kao i svim građanima grada Metkovića na gostoprimstvu.

Hvala svima koji su nas bodrili i podržali na bilo koji način.

Pozivamo sve koji žele promijeniti životne navike i zavoljeti trčanje da nam se priključe jer uskoro počinjemo novi ciklus škole i pripreme za Mostar half 2019.

21.11.2018.g. kreće novi ciklus škole trčanja, prvi trening na Vojničkom igralištu u 18:15 sati. Dođite i pripremite se za svoj prvi Mostar polumaraton s nama.

Voli, uči i trči dok si živ!

Vedran Markotić voditelj Sanus Motus i Škola trčanja

 

Kopirati
Drag cursor here to close