Sanus Motus se predstavio budućim trkačima

Voditelj škole trčanja, Vedran Markotić poziva sve zainteresirane na prvi trening koji se održava u srijedu, 25. travnja od 18:30 na Vojničkom igralištu kod Mercatora.
Sport / Ostali sportovi | 24. 04. 2018. u 08:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prepunoj dvorani Princess, u Mepasu Mallu u utorak je održano uvodno predavanje škole trčanja Sanus Motus Mostar.

Gosti predavači su bili Zdenko Klepić koji je pozdravio prisutne ispred Sveučilišta u Mostaru te prezentirao plan adaptacije studijskih programa za vrhunske sportaše studente.

Drugi gost bio je Miro Miljko koji je prezentirao rad Stonoteniski klub HT Eronet Mostar kao pozitivnog primjera sportskog kolektiva koji je rastao na entuzijazmu nekolicine ljudi iz Mostara.

Samu prezentaciju tima i programa škole trčanja održao je Vedran Markotić, voditelj škole trčanja i predsjednik udruge Sanus Motus Mostar.

Prezentacija je bila jako informativna te je pored osnova škole trčanja dala informacije i o lokalnoj trkačkoj zajednici, školama trčanja u Bosni i Hercegovini, drugim planiranim aktivnostima udruge u ovoj godini.

Voditelj škole trčanja, Vedran Markotić ocjenjuje uvodno predavanje jako uspješnim, zahvaljuje svima koji su došli podržati ovaj projekt te poziva sve zainteresirane na prvi trening koji se održava u srijedu, 25. travnja od 18:30 na Vojničkom igralištu kod Mercatora.

Kopirati
Drag cursor here to close