Snagom volje

Završeno snimanje filma o bh. Ironmanu

Mladen je ovim uspjehom postao prvi Tuzlak, Bosanac i Hercegovac koji je uspio završiti trostruki Ironman.
Sport / Ostali sportovi | 30. 07. 2018. u 20:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Magic Factory završio snimanje filma o Mladenu Nediću trostrukom BiH Ironman-u. Ekipa Magic Factory proteklih pet dana boravila je na sjeveru Njemačke, točnije u mjestu Lensahen gdje se održavalo Internacionalno prvenstvo u triatlonu.

Razlog tome je snimanje dokumentarnog filma radnog naslova „Snagom volje“ o Mladenu Nediću prvom Bosanacu i Hercegovcu koji je prije četiri godine istrčao dvostruki ultra triatlon, no ovaj put nadmašio je i sam sebe i prešao 677.4 km.

Mladen Nedić u Lensahenu u konkurenciji od 44 sudionika zauzeo je 23. mjesto preplivavši 11.4 km bazena, odvozivši 540 km bicikla i istrčavši 126.6 km za 50:36:33 sati, priopćili su autori filma.

Mladen je ovim uspjehom postao prvi Tuzlak, Bosanac i Hercegovac koji je uspio završiti trostruki Ironman.

''Lensahen Triple Ultra Triatlon smatra se najtežim triatlonom u Europi, ovogodišnji možda i najzahtjevniji zbog očigledne promjene klime na Zemlji. U Lensahenu su temperature tijekom vožnje bicikla i trčanja dostizale 31 stupanj Celzija, te se poslijepodne vrijeme naglo mijenjalo u olujnu kišu. Ekstremni uvjeti za ekstremno spremne ljude. Bravo za Mladena!“ istaknuo je Boris Balta, redatelj i producent filma.

Dokumentarni film o BiH Ironman-u trebao bi biti završen u travnju 2019. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close