Turnir

Zagreb open 2022.: Mostarci opet odlični u backgammonu

Draženko Vučina je osvojio prvo mjesto u jack potu gdje je finalu pobijedio Alema Zajmovića kome je pripalo drugo mjesto.
Sport / Ostali sportovi | 12. 12. 2022. u 17:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tijekom proteklog vikenda u Zagrebu je odigran 15 međunarodni backgammon turnir Zagreb open 2022. Na turniru od tri dana je sudjelovalo  oko osamdeset igrača iz deset država.

Turnir je svečano otvorio Marko Kožul predsjednik Hrvatskog backgammon saveza.             

Igrači iz BiH su na ovom turniru imali zapaženu ulogu.

Draženko Vučina je osvojio prvo mjesto u jack potu gdje je finalu pobijedio Alema Zajmovića kome je pripalo drugo mjesto. Draženko i Alem su igrači tavla kluba Zrinjskog.

Foto: PR / Backgammon turnir Zagreb open 2022.

Još jedan Mostarac je sjajno odigrao glavni turnir. Mladi Benjamin Čamo osvojio je drugo mjesto u veoma jakoj konkurenciji. Pobjednik glavnog turnira je Radovan Perović iz Budve (Crna Gora), dok su treće i četvrto mjesto podijelili igrači iz Srbije - Milan Jovanović i Dejan Protić. 

U igri parova prvo mjesto je pripalo domaćinima Kristijanu Čuljatu i Srećku Raiću. Srećko je Mostarac s adresom u Zagrebu. Draženko  Vučina u paru sa Ivanom Begić je došao do polufinala. 

Također se igrao i turnir zadnja šansa, a pobijednik zadnje šanse je Goran Simić iz Novog Sada. BiH je i tu imala igrača koji je osvoji drugo mjesto a to je Suad Balić iz Bihaća. Turnir su uspješno vodili članovi TK Zrinjski, Petra i Robert Vučina.

Kopirati
Drag cursor here to close