Traži se prostor za pojačanja

Xavi stavio sedmoricu na transfer listu

Španjolski Sport sada tvrdi kako Xavi na njima neće stati, već se klub spreman riješiti Neta, Samuela Umtitija, Martina Braithwaitea i Memphisa Depaya.
Sport / Ostali sportovi | 14. 07. 2022. u 09:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Barcelonin trener Xavi Hernandez spreman je staviti još sedmoricu igrača na transfer listu kako bi se financirali željeni dolazni transferi. Ranije ovog ljeta Barcelona je s platne liste skinula Philippea Coutinha (Aston Villa) i Clementa Lengleta (Tottenham), kao i Danija Alvesa koji je napustio klub nakon svega 17 odigranih utakmica u drugom mandatu na Camp Nou.

Španjolski Sport sada tvrdi kako Xavi na njima neće stati, već se klub spreman riješiti Neta, Samuela Umtitija, Martina Braithwaitea i Memphisa Depaya. Mundo Deportivo pak tvrdi kako je klub spreman pustiti i produkte omladinske akademije Oscara Minguezu i Riquija Puiga, dok je neizvjesna sudbina Frenkiea De Jonga.

U klubu su tražili Nizozemca da pristane na osjetno smanjenje plaće ako želi ostati, iako se moguć transfer u Manchester United spominje od otvaranja prijelaznog roka.

De Jongova vrijednost iznosi oko 55 milijuna funti i njegov bi potencijalni transfer Barceloni puno značio.

Kopirati
Drag cursor here to close