Nekadašnji menadžer

Weber: Mislim da Michaela više nikada neću vidjeti

"Kad pomislim na Michaela, nažalost, gubim nadu da ću ga ikada više vidjeti. Nema pozitivnih vijesti nakon 10 godina", kaže njegov nekadašnji menadžer.
Sport / Ostali sportovi | 19. 12. 2023. u 16:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U posljednje vrijeme se ponovo ime Michaela Schumachera provlači kroz medije. Izjave daju ljudi koji su njemu bili bliski, novinari analiziraju trenutačno stanje, razloge nesreće, jednog od najvećih u povijesti Formule 1. Nažalost, i dalje je jako malo informacija o zdravstvenom stanju bivšeg svjetskog prvaka. Sve informacije su uglavnom one od ranije. Michael je u komi već godina, što je priznat ćete pomalo nevjerojatno.

Sada se oglasio njegov bivši menadžer Willi Weber kaže kako nema dobrih vijesti i da je izgubio nadu da će ikada više vidjeti Schumachera. Danas 81-godišnji Weber već je ranije optužio obitelj da laže o Michaelovom zdravlju, a oni su mu zabranili da ga posjećuje.

"Kad pomislim na Michaela, nažalost, gubim nadu da ću ga ikada više vidjeti. Nema pozitivnih vijesti nakon 10 godina. Žao mi je što ne mogu posjetiti Michaela, trebao sam to napraviti još dok je bio u bolnici. Jako mi je žao što Michaelovi fanovi ne znaju ništa o njegovom zdravlju. Zašto im ne kažu istinu? - rekao je Weber koji je i prošle godine došao na naslovnice kada je rekao da je "ljut" jer mu nitko ne daje informacije:

"Probao sam nazvati Corinnu stotinu puta i nije se javila. Izbacili su me, rekli mi da je prerano, e pa sada je prekasno. Prošlo je devet godina, možda da jednostavno kažu kako je," poručio je tada Weber.

Kopirati
Drag cursor here to close