Na turniru u Buenos Airesu

Vratio se Carlos Alcaraz

"Sjajan je osjećaj ponovo pobjeđivati. Prošlo je dosta vremena bez pravih mečeva, trajao je taj proces oporavka, ali sada sam tu, ovo je moja prva pobjeda u 2023. godini. Nisam očekivao tako sjajnu publiku, sjajnu atmosferu", kaže Alcaraz.
Sport / Ostali sportovi | 16. 02. 2023. u 10:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nije ga bilo jako dugo na teniskim terenima. Posljednji put smo ga gledali u Bercyju kada je u četvrtfinalu predao meč zbog ozljede, bila je sredina listopada. Krenuli su problemi s ozljedama, od kojih se ipak  Carlos Alcaraz oporavio.

Za povratak je Alcaraz izabrao turnir u Buenos Airesu, zemljanu podlogu. Laslo Djere je bio prvi protivnik. Dobio je prvi set dosta lako Alcaraz, u drugom se situacija malo zakomplicirala, ali je onda opet u trećem vrlo brzo na početku došao do prednosti 3-1. Na kraju je slavio 6-2, 4-6, 6-2. Sljedeći protivnik je Dušan Lajović.

"Sjajan je osjećaj ponovo pobjeđivati. Prošlo je dosta vremena bez pravih mečeva, trajao je taj proces oporavka, ali sada sam tu, ovo je moja prva pobjeda u 2023. godini. Nisam očekivao tako sjajnu publiku, sjajnu atmosferu, tako da samo mogu reći hvala svim navijačima ovdje u Buenos Airesu na toploj dobrodošlici koju sam dobio i podršci u ovom prvom meču. Nadam se da će tako i dalje biti u nastavku turnira", naglasio je Alcaraz.

Kopirati
Drag cursor here to close