Iznenadni gost

VIDEO I Venus Williams izgubila, mačka prekinula poen

Jedan detalj je obilježio ovaj meč. Na početku drugog seta. U četvrtom gemu, jedan poen se morao ponoviti. Jer se mačka pojavila na terenu.
Sport / Ostali sportovi | 20. 03. 2024. u 10:48 Feđa Ibrulj

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Venus Williams ne odustaje. Iako ima 43 godine, iako je muče ozljede. Svoj rekordni 22 nastup u Miamiju završila je za sat i 19 minuta. Bolja je bila tinejdžerka Diana Shnaider koja ima samo 19 godina.

Bio je to duel najstarije igračice na turniru protiv jedne od šest najmlađih. Williams je igrala svoj 85. meč glavnog ždrijeba, Shnaider prvi nakon što je izgubila u prvom kolu kvalifikacija od Laure Siegemund na svom debiju prošle godine. Venus je poražena u prvom kolu Indian Wellsa, posljednji put je slavila u jednom meču na turniru u Cincinnatiju.

U prvom setu je Venus vratila izgubljeni servis, ali je posustala u završnici. Shnaider je uzela četiri gema zaredom. U drugom je Venus imala break prednosti, ali samo za kratko. Na kraju je završilo 6-3. 6-3. Serena je napravila šest dvostrukih, na drugom servisu je osvojila svega sedam poena. Jedan detalj je obilježio ovaj meč. Na početku drugog seta. U četvrtom gemu, jedan poen se morao ponoviti. Jer se mačka pojavila na terenu.

Video: Mačka u terenu 
Kopirati
Drag cursor here to close