Nakon izjave Carla Frocha

VIDEO I Tata Fury izazvao bivšeg svjetskog prvaka

Kao što je poznato, Carl Froch se oprostio na Wembleyu 2014. godine, pred 80.000 gledatelja kada je na spektakularan način obranio svoje WBA i IBF naslove svjetskog prvaka supersrednje kategorije.
Sport / Ostali sportovi | 06. 02. 2024. u 11:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan je bivši boksač, drugi je otac najboljeg teškaša svijeta. Tema je borba, Fury - Usyk koja je prolongirana nakon ozljede Tysona
za 18. svibnja. Britanac, bivši svjetski prvak Carl Froch je komentirao pomenuti datum tvrdeći kako taj datum treba uzeti s rezervom.

"Datum koji su najavili stvarno je prikladan. Svi su uznemireni, bijesni i ‘ispuhani‘ što se ova borba za naslov ne događa. Pa što oni rade? Izlaze s datumom 18. svibnja. Uzmite to s malo rezerve. Daju nam nešto o čemu razmišljamo. Daju nam nešto o čemu možemo razgovarati i održati san živim i zaintrigirati sve navijače. Lijepo je što imaju datum, ali, da budem iskren, ne uzbuđujem se. Datum je odabran tek toliko, ne vjerujte da će se sve samo tako odigrati", objasnio je Froch za talkSPORT.

Kao što je poznato, Carl Froch se oprostio na Wembleyu 2014. godine, pred 80.000 gledatelja kada je na spektakularan način obranio svoje WBA i IBF naslove svjetskog prvaka supersrednje kategorije. Kasnije će šokirati javnost izjavom kako vjeruje da je Zemlja ravna ploča.

Sada je njegova izjava izazvala reakciju, starijeg Furyja, Johna koji je ni manje ni više u ring pozvao Frocha.

"Video za Carla "The Snake" Frocha. Imaš puno toga za reći, prijatelju, na svom podcast kanalu. John Fury ti je ponovno ‘zazvonio‘, donio ti je velike brojke. Slušaj, tvoj prijatelj George Groves rekao je nešto vrlo zanimljivo. Ti i ja, stadion Wembley, 90.000 ljudi. Pristajem na to prijatelju. Imao si puno toga za reći, a ja stojim iza svake riječi koju sam rekao. Ne sviđam ti se. Da vidimo što možeš učiniti u vezi s tim. Hejter protiv ‘Top oca‘ – tako ćemo ovo nazvati. Ali to mora imati poslovnog smisla. Neka me tvoji ljudi izravno kontaktiraju... borit ću se s tobom na stadionu Wembley ove godine".

Video: John Fury 

Nije ovo prvi put da John uzima komadić slave svog sina. Još ranije je kritizirao trenere svog sina, dok je prijetio YouTuberu KSI-ju.

Kopirati
Drag cursor here to close