Nevjerojatna scena

VIDEO I Skandal u Sheffieldu, aktivisti prekinuli meč na Svjetskom prvenstvu

"Nisam nikada vidio ovako nešto na snookeru. Ovo je prvi put. Ovo je zastrašujuće! Nadam se da će se stol oporaviti od ovoga. Sve nas je ovo iznenadilo. Ja kao igrač odmah pomislim: "Može li se stol oporaviti?", pitao se Stephen Hendry.
Sport / Ostali sportovi | 18. 04. 2023. u 00:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Crucible Theatre je domaćin od 1977. godine i do danas se nikada slično nije dogodilo. Skandal, nevjerojatna stvar. Gledali smo i vezivanja za stative, teniske mreže, ali na snookeru do sada ništa. Međutim, trećeg dana prvenstva nevjerojatne scene.

U jednom trenutku, ranoj fazi meča, između Roberta Milkinsa i Joea Perryja, pojavio iz publike se muškarac s natpisom "Samo zaustavite naftu" popeo se na stol, kleknuo i stol zalio narančastim prahom, te tako prekinuo susret. Istovremeno za drugim stolom su igrali Mark Allen i Fan Zhengy, međutim u namjeri da prekine meč druga osoba, točnije žena je zaustavljena. Nju je zaustavio belgijski sudac Oliver Marteel. Susreti su prekinuti, a muškarca i ženu je osiguranje ispratilo izvan dvorane.

Video: Što se događalo u Crucible Theatru

"Nisam nikada vidio ovako nešto na snookeru. Ovo je prvi put. Ovo je zastrašujuće! Nadam se da će se stol oporaviti od ovoga. Sve nas je ovo iznenadilo. Ja kao igrač odmah pomislim: "Može li se stol oporaviti?". Ne znamo što je na tom stolu. Ima jako puno stvari koje treba otkriti i srediti. Za sada je to nepoznat teren", govorio je nakon incidenta sedmerostruki svjetski prvak Stephen Hendry

Video: Što se događalo u Crucible Theatru
Kopirati
Drag cursor here to close