Na meču Medvedev - Lehecka

VIDEO I Samo na Wimbledonu loptica završi u čaši pive

Nakon reakcije publike, redatelj prijenosa je pronašao gdje je loptica završila. Ni manje ni više nego u čaši pive jednog gledatelja. Nevjerojatno.
Sport / Ostali sportovi | 11. 07. 2023. u 01:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Igrao se osmi gem prvog seta. Medvedev je servirao, njegov protivnik Lehecka jeste došao do loptice, ali je servis bio poprilično jak.

Medvedev je osvojio poen za 40:30, a loptica koju je zakačio Lehecka je negdje završila na tribinama. Nakon reakcije publike, redatelj prijenosa je pronašao gdje je loptica završila. Ni manje ni više nego u čaši pive jednog gledatelja. Nevjerojatno. Lehecka je nakon dva seta predao, Medvedev je došao prvi put u četvrtfinale Wimbledona.

Video: Loptica ide u čašu pive 

"Iskreno nisam znao da je u problemu sve dok nije predao. Vidio sam da se malo teže kreće, ali kako je udarao, mislio dam da mu to neće smetati previše. Kada se predao rekao sam, u redu, sad vidim da je drugačije. Nažalost, tokom meča nemate drugu opciju osim da se borite za svaki poen, jer se mnogo puta dešavalo, čak i meni da mislim da sam povrijeđen. I onda dobijem gem, pa brejk i vratim se u meč. Pomislite, možda bi trebalo da nastavim da igram, i pobijedite na kraju" istakao je Medvedev.

Kopirati
Drag cursor here to close