Priča o sakupljačima loptica

VIDEO I Princeza Kate i Roger Federer na Wimbledonu

Roger ima iskustva kada je u pitanju posao sakupljača loptica. To je radio kao dječak na turniru u Baselu, zna kako stvari funkcioniraju. Za razliku od Kate...
Sport / Ostali sportovi | 26. 06. 2023. u 00:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zanimljiva video priča stiže iz Wimbledona. U glavnim ulogama su Kate Middleton i Roger Federer. Video počinje s princezom Kate odjevenom u tenisku opremu i kosom svezanom u rep koja pozdravlja Federera te ga izaziva na dvoboj. Kate i Roger "prebacuju" u miksu, međutim, nisu oni najvažniji.

Prednost imaju sakupljači loptica koji su imali svoju priliku da se predstave. Roger ima iskustva kada je u pitanju posao sakupljača loptica. To je radio kao dječak na turniru u Baselu, zna kako stvari funkcioniraju. Za razliku od Kate...

Djevojka po imenu Mollie je pokazala Kate kako da stane na stranu terena u poziciji i baci tenisku lopticu igraču ispravljene ruke.

Ona i Federer zatim razgovaraju s dječacima i djevojčicama.

"Kada gledam trening, na što da pazim?" upitala je Kate dječaka po imenu Alex. On odgovara:

"Uglavnom na disciplinu i urednost."

"Kada pogledate trening, svu tu želju, posvećenost, količinu vremena uloženog u trening, nevjerojatno je to vidjeti iza kulisa", naglasila je Kate.

Royal Tennis Extravaganza: Princess Kate & Roger Federer

Pripreme dječaka i djevojčica prosječne starosti 15 godina, za Wimbledon počinju jako rano. Njih 250 boravi od veljače u Raynes Parku gdje odrađuju poprilično naporne treninge kako bi bili spremni za Wimbledon.

Kopirati
Drag cursor here to close