Može i to

VIDEO I Novak zakucao pred početak Australian Opena

Radilo se o ekshibiciji na kojoj su nastupili Stefanos Tsitsipas, Aryna Sabalenka, Maria Sakkari. Također, Đoković je iskusio tenis u kolicima, igrao kriket, trčao protiv Petera Bola i zakucavao nakon asistencije Alana Williamsa!
Sport / Ostali sportovi | 13. 01. 2024. u 17:14 Feđa Ibrulj

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Druga polovina siječnja rezervirana je standardno za Australian Open koji starta u noći sa subote na nedjelju. Po prvi put u povijesti, početak turnira je pomaknut za jedan dan. Branitelj naslova, deseterostruki osvajač ovog turnira Novak Đoković je odradio posljednji trening.

Njega u večernjem terminu prvog dana turnira očekuje meč protiv Dine Prižmića, talentiranog mladog tenisača iz Hrvatske. Novak je prije Australian Opena odigrao tri meča na United Cupu, nije briljirao. Gležanj ruke je barem kako on kaže za sada dobro.

"Moj gležanj je dobro. Imao sam vremena od posljednjeg meča na United kupu da se dobro odmorim. Za sada nije bilo bolova na treningu. Izgleda dobro".

Novak je po dolasku u Melbourneu imao određenih obaveza koje mora da odradi prije početka turnira. Bilo je vremena i za zabavu, pa je publici u Rod Laver Areni pokazao što zna napraviti s puno većom loptom od one teniske. Košarkaškom. I nije samo. Radilo se o ekshibiciji na kojoj su nastupili Stefanos Tsitsipas, Aryna Sabalenka, Maria Sakkari. Također, Đoković je iskusio tenis u kolicima, igrao kriket, trčao protiv Petera Bola i zakucavao nakon asistencije Alana Williamsa!

Video: Novak može i zakucati 
Kopirati
Drag cursor here to close