Za nagradu

Dino Prižmić prošao kvalifikacije, čeka ga Novak Đoković

Najteži je to mogući izazov za 18-godišnjeg tenisača, koji će protiv deseterostrukog osvajača Australian Opena igrati njihov prvi međusobni meč.
Sport / Ostali sportovi | 12. 01. 2024. u 10:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mladi hrvatski tenisač Dino Prižmić prošao je kvalifikacije Australian Opena. On je u trećem kolu nakon sat i 35 minuta igre eliminirao Tunižanina Aziza Dougaza 6-3, 6-4. Splićanin je na putu do pobjede zabio pet asova uz 64 posto prvog servisa, a iskoristio je dvije od 11 break-lopti. Za nagradu, Dino će u prvom kolu Australian Opena igrati protiv Novaka Đokovića.

Najteži je to mogući izazov za 18-godišnjeg tenisača, koji će protiv deseterostrukog osvajača Australian Opena igrati njihov prvi međusobni meč. Prižmić će tako imati priliku odmjeriti snage protiv igrača koji mu je u njegovom teniskom razvoju bio jedan od najvećih uzora. Ulaskom Prižmića broj tenisača iz Hrvatske koji će nastupiti u singlu je porastao na četiri.

Marin Čilić igra sa Mađarom Fábiánom Marozsánom. Francis Tiafoe je protivnik Borne Ćorića, dok će Borna Gojo prolazak u drugo kolo tražiti protiv Roberta Carballésa Baene

Kopirati
Drag cursor here to close