Opet je slomljena u suzama

VIDEO I Badosa i dalje mora predavati mečeve

Badosi, nekoć drugoj tenisačici svijeta, to je već treća predaja ove sezone. U zagrljaju sa Sabalenkom na mreži, potpuno su je emocije svladale i nije mogla zaustaviti suze.
Sport / Ostali sportovi | 18. 04. 2024. u 16:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prosto izgleda nevjerojatno. Koliko je samo puta Paula Badosa morala predati meč. Ove godine već tri puta. U karijeri ukupno 33 puta. Gledali smo je u Dubaiju gdje je odluku donijela nakon savjetovanja s fizioterapeutom, a izgleda da je problem ponovno bio u njenim leđima koja su je mučila i kroz dobar dio 2023. godine. Posebno emotivan je bio trenutak kad je shvatila da jednostavno mora predati meč.

Sada je Španjolka predala meč u drugom kolu Stuttgarta. Badosa je igrala jako dobro, uzela prvi set 7-6, onda je Sabalenka uzvratila u drugom 6-4, da bi u trećem Badosa otvorila s 3-1.

Kad je Sabalenka izjednačila na 3-3, Badosa je odustala zbog ozljede lijevog bedra. Nevjerojatno. Badosi, nekoć drugoj tenisačici svijeta, to je već treća predaja ove sezone. U zagrljaju sa Sabalenkom na mreži, potpuno su je emocije svladale i nije mogla zaustaviti suze

Video: Sabalenka - Badosa 

"Obožavam ovu curu, tako se loše osjećam zbog nje. Dođe i meni da zaplačem. Nadam se da će se što prije oporaviti i biti spremna za Madrid. Zahvalna sam što imam prijateljicu kao što je ona", jedva je dolazila do riječi Sabalenka.

Kopirati
Drag cursor here to close