32. put u karijeri

VIDEO I Badosa u suzama, opet je morala predati meč

Badosa je u Dubaiju odluku donijela nakon savjetovanja s fizioterapeutom, a izgleda da je problem ponovno bio u njenim leđima.
Sport / Ostali sportovi | 20. 02. 2024. u 13:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prije dvije godine je bila druga na svijetu, tri turnira je osvojila u karijeri. Međutim, u ženskom tenisu je tanka linija. Koja razdvaja i dijeli najbolje dane, od krize, loših rezultata, velikog pada. Često i psihološkog. Nekada i nezaustavljivog.

Španjolka Paula Badosa se raspala nakon izgubljenog prvog seta na turniru u Dubaiju, meča prvog kola koji je predala, zbog ozljede.

Marca je iznijela podatak koji otkriva da je Badosa na predaju bila natjerana već 32 puta u svojoj karijeri, a ovo joj je drugi peh ove sezone jer je, podsjetimo, krajem siječnja morala usred meča odustati i u Hua Hinu gdje joj je suparnica bila Diana Shnaider.

Badosa je u Dubaiju odluku donijela nakon savjetovanja s fizioterapeutom, a izgleda da je problem ponovno bio u njenim leđima koja su je mučila i kroz dobar dio 2023. godine. Posebno emotivan je bio trenutak kad je shvatila da jednostavno mora predati meč.

Video: Paula Badosa nakon što je predala meč 

Kao što je poznato od ranije, Badosa je u vezi s tenisačem Stefanosom Tsitsipasom koji je relativno dugo bez osvojenog turnira, posljednji naslov koji je dohvatio Grk bio je onaj u Los Cabosu prošle godine.

Kopirati
Drag cursor here to close