Iznenađenje

Vekić izgubila, nije čestitala protivnici

Ipak, fokus nakon meča ukrala je hrvatska tenisačica – Vekić nije željela pružiti ruku protivnici zbog njenog ponašanja. Naime, Tsurenko se između poena ponašala kao da je ozlijeđena, a kada bi počeo poen normalno bi igrala.
Sport / Ostali sportovi | 11. 03. 2023. u 09:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Donna Vekić poražena je u drugom kolu Masters 1000 turnira u Indian Wellsu. Bolja od nje bila je ukrajinska kvalifikantica Lesia Tsurenko rezultatom 2-6, 6-2, 6-2.

Ipak, fokus nakon meča ukrala je hrvatska tenisačica – Vekić nije željela pružiti ruku protivnici zbog njenog ponašanja. Naime, Tsurenko se između poena ponašala kao da je ozlijeđena, a kada bi počeo poen normalno bi igrala. Što je čini se poprilično razljutilo Donnu. Nije čestitala svojoj supranici čime je izazvala i negativnu reakciju okupljenih gledatelja na tribinama.

Kad je Vekić povela sa 2-0 na početku odlučujuće dionice meča, činilo se da će nastaviti pobjednički niz, ali je odmah u sljedećem gemu izgubila prednost. Imala je Donna tri prilike za break u dugačkom četvrtom gemu, još jednu u šestom gemu, nakon što je u petom izgubila servis, da bi se potom predala i izgubila posljednjih deset poena u meču.

Kopirati
Drag cursor here to close