Atmosfera na vrhuncu

Utrkom mališana započela prva "Čapljinska petica"

Prva "Čapljinska petica" otvorena je utrkom za djecu na 200 i 700 metara.
Sport / Ostali sportovi | 24. 10. 2021. u 16:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prva "Čapljinska petica" održana je u nedjelju iako je prvotno bila planirana za subotu, ali zbog vremenskih uvjeta održana je dan poslije.

"Čapljinska petica" sastoji se od dvije utrke, utrke za djecu i utrke za seniore, a start obje utrke bio je na Trgu kralja Tomislava u Čapljini.

Prva "Čapljinska petica" otvorena je utrkom za djecu na 200 i 700 metara, prenosi Đaka city.

Foto: Đaka city / Utrkom mališana započela prva "Čapljinska petica"

Prvi su s cilja krenuli štićenici udruga "Cvijet" i "Betlehem", nakon njih su se utrkivali mališani dobi 5 i 6 godina a poslije njih utrkivali su se djeca dobi 7, 8 i 9 godina a utrkom djece dobi 10, 11 i 12 godina završena je ovogodišnja dječja "Čapljinska petica".

Uz mnoštvo poklon paketa sponzora i slastica mališani su uživali i u druženju s maskotama, čapljinskim mažoretkinjama, DJ programu, igrama na toboganu i brojnim drugim radionicama kojim su rođendaonica "Čapljinko" i igraonica "Kockica".

Foto: Đaka city / Utrkom mališana započela prva "Čapljinska petica"

Svih 250 sudionika dječje utrke dobili su zaslužene medalje kao uspomenu na današnji dan.

Nakon utrka naših mališana pred nama je utrka seniora koja će zasigurno ponuditi dobru zabavu ali i pobuditi natjecateljski karakter jer sudionike očekuju vrijedne nagrade. Start utrke za seniore je u 15:00 sati na Trgu kralja Tomislava u Čapljini a sudionici će se utrkivati ulicama našeg grada.

Organizator utrke je "Udruga Life Čapljina", a generalni pokrovitelj je grad Čapljina – ured gradonačelnika dr. Smiljana Vidića.

Foto: Đaka city / Utrkom mališana započela prva "Čapljinska petica"
Kopirati
Drag cursor here to close