Čestitke pobjedniku

Zoran Matković pobjednik Božićnog turnira u stolnom tenisu

Na turniru je nastupilo 30-ak igrača iz cijele Hercegovine.
Sport / Ostali sportovi | 20. 12. 2021. u 09:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nedjelju 19.13. je u organizaciji stolnoteniskog kluba Mostar uspješno završen Božićni turnir Hercegovine za rekreativce.

Na turniru je nastupilo 30-ak igrača iz cijele Hercegovine. Prvi dio turnira se igrao po grupama, gdje su iz svake od 8 grupa dva najbolje plasirana igrača dalje turnir nastavila u drugoj fazi na ispadanje od 1/8 finala.

U samoj završnici, točnije u prvom polufinalu je domaći igrač Zoran Matković bio bolji od 1.nositelja turnira Igora Banožića iz Širokog Brijega rezultatom 3-1, dok je u drugom polufinalu Sulejman Alagić (Konjic) također sa 3-1 bio bolji od Roberta Vučića (Ljubuški).

U finalu je Matković rezultatom 3-0 bio bolji od Alagića i tako zasluženo osvojio Božićni turnir.

''Zadovoljni smo sa svim što su nam najbolji rekreativci Hercegovine pokazali i jako ponosni što je od prvog do posljednjeg poena na turniru sve prošlo jako profesionalno, što je i dokaz da su dosta toga naučili gledajući svih ovih godina naš prvi tim koji je u posljednjoj deceniji apsolutni vladar stolnog tenisa u Bosni i Hercegovini'', naglasio je Toni Vranjić, glavni trener kluba.

''Također, u bližoj budućnosti imamo u planu uz pojedinačne turnire koje igraju da pokrenemo i ekipnu ligu rekreativaca Hercegovine. Ekipu bi sačinjavala minimalno 2 ili 3 igrača, zavisno od broja prijavljenih ekipa, gdje bi nastupali po turnusima, što bi im također na još jednu dodatnu razinu podiglo već zavidan nivo igre na kojem su trenutno, ali prije toga se trebam sastati i detaljnije dogovoriti sa ostalim predstavnicima klubova u Hercegovini'', dodao je Vranjić.

Kopirati
Drag cursor here to close