Izniman uspjeh

Upriličen prijem za Iliju Jukića, osvajača bronce na EP

Ovaj izniman uspjeh bio je ujedno i povod za prijem Jukića i trenera Petra Bobana kod načelnika općine Posušje.
Sport / Ostali sportovi | 13. 12. 2021. u 10:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mladi posuški taekwondoist Ilija Jukić, član Taekwondo kluba Poskok, na nedavnom Europskom prvenstvu za juniore koje se održavalo u Sarajevu osvojio je brončanu medalju.

Ovaj izniman uspjeh bio je ujedno i povod za prijem Jukića i trenera Petra Bobana kod načelnika općine Posušje. S načelnikom Antom Begićem razgovarali su o ovome, ali i prethodnim natjecanjima u ovoj godini na kojima je Taekwondo klub Poskok ostvario zapažene rezultate. Također bilo je riječi i o radu ovog, jednog od najbrojnijih športskih kolektiva u općini Posušje.

Načelnik Begić pohvalio je uspjeh Ilije Jukića i trud kojeg Klub ulaže na putu uspjeha natjecatelja. Zahvalio im je što svojim trudom i radom, s kojima dolaze i izvrsni rezultati, promiču ime i pozitivnu sliku Posušja.

Susretu je nazočio i predsjednik Športskog saveza općine Posušje Zvonimir Širić, koji je također Jukiću uputio čestitke ali i priznanje Taekwondo klubu Poskok na izvrsnim rezultatima koje nižu iz godine u godinu. Također, kao i načelnik, naglasio je značaj promocije Posušja kroz ovakva natjecanja i pobjede.

Trener Boban zahvalio je načelniku na pozivu i mogućnosti da ovom prilikom predstavi rad kluba i uspjehe koje postižu na domaćim i inozemnom susretima.

Kopirati
Drag cursor here to close