Suradnja

Univerzalna sportska škola Široki Brijeg posjetila Sveučilište u Mostaru

Sport / Ostali sportovi | 20. 11. 2016. u 16:50 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu je Univerzalna sportska škola "Unisport" Široki Brijeg pod vodstvom trenera, profesora TZK-e, Žare Kraljevića i Dalibora Kožula posjetila je odsjek za Fizičku kulture Sveučilišta u Mostaru te je održala trening plivanja u unutarnjem bazenu.

Posjeta Sveučilištu u Mostaru ove Univerzalne sportske škole ujedno govori o ozbiljnosti i kvaliteti Plana i Programa rada voditelja škole, inače profesora TZK-a.

Treneri Univerzalne sportske škole "Široki Brijeg" se posebno zahvaljuju dekanu Sveučilišta u Mostaru prof.dr.sc. Mariu Vasilju te pročelniku odsjeka za Fizičku kulturu prof. dr. sc. Marinu Ćorluka. Također zahvala roditeljima djece Univerzalne sportske škole na angažiranosti u svlačionici i za vrijeme treninga.

Plan i program rada ove sportske škole je prilagođen svima, a cilj je da se djeca nađu u onim sportovima u kojima mogu postići najbolje rezultate s obzirom na svoje sposobnosti. Cilj je da djeca zavole sport, raduju se treningu i naravno - uživaju u tome.

Upisi još traju a sve informacije možete dobiti na broj mobitela 063 693-333 i 063 409 - 281 ili na mail [email protected]

Kopirati
Drag cursor here to close