UEFA Futsal kup

UEFA-ini inspektori pohvalili dvoranu, Mostar SG Staklorad natjecanje otvara protiv Maccabija

UEFA-ini inspektori u utorak navečer su obišli dvoranu i Mostarci su dobili pohvale za trenutni izgled dvorane te svih ostalih popratnih objekata.
Sport / Ostali sportovi | 29. 08. 2018. u 09:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Futsal klub Mostar SG Staklorad domaćin je preliminarne faze UEFA futsal kupa koja se od srijede do nedjelje igra u Mostaru u dvorani ''Midhat Hujdur Hujka''.

UEFA-ini inspektori u utorak navečer su obišli dvoranu i Mostarci su dobili pohvale za trenutni izgled dvorane te svih ostalih popratnih objekata.

''Predstavnici UEFA-e u svom izvješću naveli su da je dvorana u perfektnom stanju te da su ispunjeni svi uvjeti za natjecanja koje počinje u srijedu. Kasnije je u Sportskom savezu Grada Mostara održan LOC sastanak kojem su, osim predstavnika UEFA-e, nazočili suci, predstavnici svih klubova sudionika i osobe uključene u organizaciju predstojećeg futsal spektakla u gradu na Neretvi'', kažu iz Mostar SG Staklorada.

Foto: Mostar SG Staklorad / Detalj sa sastanka

U prvoj utakmici prvak BiH u srijedu, 29. kolovoza, u 21:15 sati odmjerit će snage s Maccabi Nahalat Yitzhak Tel-Aviv (Izrael), a u četvrtak u istom terminu s ekipom Wattcell (Škotska). U subotu u 20:00 sati u posljednjoj utakmici Mostarci će igrati protiv Futsal Gentofte (Danska).

''Očekujemo pobjedu. Ekipa jedva čeka izaći na parket braniti boje naše države, saveza i grada'', poručuje Amel Bajgorić, predsjednik Mostar SG Staklorad koji dodaje da je konferencija za medije zakazana u 12:00 sati u prostorijama Sportskog saveza Grada Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close