Tekme u Mostaru

Mostar SG Staklorad pred preliminarnu fazu UEFA futsal Cupa

U prvoj utakmici naš prvak u srijedu u 21.15 sati odmjerit će snage sa Maccabi Nahalat Yitzhak Tel-Aviv (Izrael), a dan poslije u istom terminu sa ekipom Wattcell (Škotska).
Sport / Nogomet | 27. 08. 2018. u 17:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Futsal klub Mostar SG Staklorad spreman je za preliminarnu fazu UEFA futsal Cupa koja se od srijede do nedjelje igra u Mostaru u dvorani „Midhat Hujdur Hujka“.

U prvoj utakmici naš  prvak u srijedu u 21.15 sati odmjerit će snage sa Maccabi Nahalat Yitzhak Tel-Aviv (Izrael), a dan poslije u istom terminu sa ekipom Wattcell (Škotska).

U subotu u 20 sati u posljednjoj utakmici Mostarci će igrati protiv Futsal Gentofte (Danska).

- Ovo je veliki sportski događaj za Mostar, ali i cijelu BiH. Svi u klubu s nestrpljenjem očekuju početak preliminarne faze UEFA futsal Cupa. Stručni štab je zadovoljan pripremama. Svi igrači su zdravi i u dobrom raspoloženju dočekuju novi evropski nastup. Pojačanja Vitor Hugo i Stefan Rakić odlično su se uklopili u ekipu, i vjerujemo da ove godine možemo napraviti još jedan korak dalje u evropskim takmičenjima. Jedva čekamo utakmice i da što bolje predstavimo BiH, naš savez i grad Mostar. Pozivamo sve navijače, simpatizere i prijatelje kluba da zajedno podržimo naše igrače i svojim navijanjem im damo dodatni vjetar u leđa – kaže Amel Bajgorić, predsjednik Futsal kluba Mostar SG Staklorad, koji se zahvalio i svim sponzorima bez kojih ne bi mogli biti domaćini preliminarne faze UEFA futsal Cupa.

Kopirati
Drag cursor here to close