Prvi točni podaci?

U Top 100 samo pet tenisača nije cijepljeno

Pitanje cijepljenja u svjetskom tenisu postalo je tema broj jedan jer se bliži prvi Grand Slam sezone Australian Open, za čije je sudjelovanje potrebno cjepivo ili liječničko izuzeće.
Sport / Ostali sportovi | 25. 12. 2021. u 10:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izvršni direktor ATP Toura Simon Higson je na Twitteru naveo da samo petorica igrača od prvih 100 na listi najboljih tenisača svijeta nije primilo cjepivo. Nije otkrio tko su necijepljeni.Pitanje cijepljenja u svjetskom tenisu postalo je tema broj jedan jer se bliži prvi Grand Slam sezone Australian Open, za čije je sudjelovanje potrebno cjepivo ili liječničko izuzeće. Australian Open na programu je od 17. do 30. siječnja iduće godine, a prije toga tenisače početkom mjeseca očekuje nastup na ATP kupu.

"Naši najnoviji brojevi za prvih 100 su 95 posto", napisao je Higson.

Podsjećamo teniska sezona počinje uskoro, biće jako zanimljivo vidjeti kako će se stvari razvijati prije početka Australian Opena s obzirom na
špekulacije koje traju već duže vremena koji tenisači i tenisačice imaju pravo nastupa, odnosno tko neće nastupiti. Pričalo se o tome koje su  vakcine potrebne za nastup, a najviše bure se podiglo oko nastupa Novaka Đokovića.

 

Kopirati
Drag cursor here to close