Novak ide u Australiju

Đoković igra ATP Cup, što je s Australian Openom?

"Ovo je najbolja moguća stvar koja se dogodila i sigurno su je prihvatili s oduševenjem mnogi ljubitelji tenisa u Sydneyu. Novak je imao izbor da se prijavi, on je upisao svoje ime što znači da ga očekujemo u Australiji," rekao je Woodbridge.
Sport / Ostali sportovi | 07. 12. 2021. u 16:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nema više Hopman Cupa kojeg je posljednjih godina zamijenio ATP Cup koji se sada već tradicionalno igra početkom godine. Tako će biti i ove, kada će se 16 reprezentacija naći u Australiji. Već sada je poznato koje će reprezentacije nastupiti u Sydneyu. To su Srbija, Rusija, Njemačka, Grčka, Norveška, Italija, Kanada, Poljska, Čile, Austrija, Velika Britanij, Argentina, Španjolska, Australija, SAD te Gruzija.

Ukoliko sve reprezentacije dođu u Australiju s svojim najboljim igračima sigurno nas očekuje izuzetno zanimljiv turnir na kojem naslov pobjednika brani Rusija. Rekli bi smo repriza Davis Cupa u vrlo kratkom razdoblju s puno boljim imenima. Ono što je posebno zanimljivo, organizatori tvrde kako će Srbiju na ovom turniru predvoditi prvi igrač svijeta Novak Đoković.

Kako bi Đoković bez vakcine zaigrao u Sydneyu potrebno je da dobije posebnu dozvolu vlade, a potom boravi 14 dana u karantinu po slijetanju u Australiju. Ista opcija ponuđena je i organizatorima Australian Opena, ali je rukovodstvo ovog turnira odlučilo da nastup na dozvoli samo cijepljenim tenisačima i tenisačicama.

"Ovo je najbolja moguća stvar koja se dogodila i sigurno su je prihvatili s oduševenjem mnogi ljubitelji tenisa u Sydneyu. Novak je imao izbor da se prijavi, on je upisao svoje ime što znači kako trebamo vjerovati da će igrati i preostale turnire u Australiji. Veliki je ulog, Novak može postati igrač s najviše osvojenih Grand Slam naslova, on uživa igrati na Australian Opena, ovo je njegov najuspješniji turnir. On zna kakva pravila vladaju što se tiče vakcina, za očekivati je da će ih ispoštvati, osim ako ne povuče neki neočekivano potez, govori Todd Woodbridge.

Kopirati
Drag cursor here to close