Sportska udruga ''Trešnjevka''

U Počitelju održan turnir ''STOP drogi i ostalim porocima zla''

''STOP drogi i ostalim porocima zla'' naziv je prvog malonogometnog turnira organiziranog od strane Sportske udruge ''Trešnjevka'' u Počitelju
Sport / Ostali sportovi | 06. 11. 2017. u 09:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sportska udruga ''Trešnjevka''  / Detalj s turnira

Ekipa Malonogometnog kluba Opličići osvojila je prvi turnir u malom nogometu ''STOP drogi i ostalim porocima zla'' održanom na igralištu Osnovne škole Počitelj u istoimenom mjestu u čapljinskoj općini.

Organizator turnira bila je Sportska udruga ''Trešnjevka'' iz Počitelja, a održan je pod pokroviteljstvom Federalnog ministarstva obrazovanja i znanosti te Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i sporta Hercegovačko-neretvanske županije.

Na turniru su sudjelovale četiri ekipe i to: Malonogometni klub Opličići, Malonogometni klub Rečice, Sportsko društvo Donja mahala i Sportska udruga ''Trešnjevka'' Počitelj.

Predsjednik Sportske udruge ''Trešnjevka'' Velija Klepo u svom obraćanju nazočnima kazao je da je organizacijom ovog turnira u Počitelju učinjen korak više ka boljoj budućnosti Počitelja i da je ovo samo jedna u nizu aktivnosti koje će Trešnjevka u budućnosti realizirati.

 

Kopirati
Drag cursor here to close