Ivan Dijaković za Bljesak

U Makarsku dolazi svjetska borilačka elita!

Makarska će za nekih desetak dana, točnije od 20. do 25. srpnja, imati svjetski ekskluzivnu kolekciju vrhunskih MMA, UFC boraca i profesionalnih boksača i kick-boxera na jednome mjestu.
Sport / Ostali sportovi | 08. 07. 2020. u 10:52 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Naime, proslavljeni hrvatsko-njemački menadžer Ivan Dijaković, ujedno vlasnik i osnivač uspješnog düsseldorfskog UFD Gym, organizira Summercamp Makarska 2020., borilački trening kamp za elitne borce.

 Kamp će se održavati od ponedjeljka 20. srpnja do subote 25. srpnja, a već u nedjelju 19. 7. u ovo popularno hrvatsko ljetovalište doći će neki od najslavnijih boraca današnjice.

 Većinom će to biti borci iz Dijakovićevog UFD Gyma, poput bivšeg europskog prvaka Damira Belje, ali i mnogi drugi borci čije ime puno znači u MMA svijetu.

 ''Osim boraca iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine, poput Roberta Soldića, Antuna Račića, Damira Belje i Damira Hadžovića, bosanskog borca koji živi u Danskoj, dolaze Erko Jun, David Zawada, Salah-Dine Parnasse, Shamil Banukayev, Hüsein Kadimagomaev, Kasim Aras, Cladio Hannibal, Mairbek Taisumov, Magomed Ozniev, Armen Stepanyan, Lom-Ali Eskijew, Kerim Engizek, Abus Magomedov… To su samo neka imena koja žele doći i koji su potvrdili dolazak na kamp'', kaže Dijaković za Bljesak.info.

 Osim vrhunskih boraca kamp će pohoditi i ugledni treneri. Dolazi glavni trener iz UFD Gyma Ivan Hippolyte, zatim Milivoj Bajić, Aksu Sükrü, a najavljen je i dolazak brazilskog veterana Gleisona Tibaua koji polako radi i na svojoj trenerskoj karijeri.

 Bit će ovo prvi kamp ovakve vrste na Balkanu, barem s toliko uglednih imena. Glavnina kampa bit će u gradskoj dvorani u Makarskoj, gdje će se održavati i sparing borbe.

 Iako bi i sami treninzi izazvali ogromno zanimanje kod velike armije fanova MMA, oni će zbog straha od koronavirusa biti zatvoreni za gledatelje. Ali fanovi će ipak moći pristupiti svojim idolima.

 ''Prije ili poslije treninga navijači će moći slikati se ili popričati s borcima, ali prije da ćemo napraviti neki hepening gdje će biti neka vrsta druženja s navijačima. To ćemo probati napraviti'', dodao je Dijaković.

Kopirati
Drag cursor here to close