Pokrenute prve aktivnosti

U Livnu će biti formiran državni taekwondo centar

Kormiranjem državnog taekwondo centra u Livnu promovira se sport, zdravlje i važnost fizičke aktivnosti kod djece i mladih.
Sport / Ostali sportovi | 17. 02. 2022. u 16:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / U Livnu će biti formiran državni taekwondo centar

U prostorijama Taekwondo kluba Magone Livno održan je sastanak o pružanju potpore i suradnje u realizaciji projekta rekonstrukcije i adaptacije objekta livanjske Srednje strukovne škole Silvija Strahimira Kranjčevića s krajnjim ciljem formiranja državnog taekwondo centra Bosne i Hercegovine u Livnu, priopćili su u četvrtak iz tog kluba..

Sastanku su prisustvovali ministrica znanosti, prosvjete, kulture i sporta Hercegbosanske županije Gordana Nakić, livanjski gradonačelnik Darko Čondrić, ravnatelj Srednje strukovne škole Silvija Strahimira Kranjčevića Saša Grabovac, glavni tajnik Taekwondo saveza Bosne i Hercegovine Vedran Ćubela, zatim predstavnici taekwondo kluba Magone Livno August Orlović i Jakov Dolić, te predstavnik Kukkiwona ispred Republike Koreje Seung Ki Hong.

Kako je rečeno, formiranjem državnog taekwondo centra u Livnu promovira se sport, zdravlje i važnost fizičke aktivnosti kod djece i mladih te će se u suradnji sa Srednjom strukovnom školom SSK provoditi i dio nastave tjelesne i zdravstvene kulture u prostorijama centra.

Na sastanku je dogovoreno formiranje zajedničkog Sporazuma kako bi se pokrenula realizacija projekta.

Inače, Vlada HBŽ-a na svojoj 40. sjednici donijela je Zaključak o podršci realizacije navedenog projekta, kaže se u priopćenju. 

Kopirati
Drag cursor here to close