Prije četiri godine ostao bez supruge

U 31. godini preminuo NFL igrač, Chris Smith

Prije četiri godine Chris je proživio tragediju. Njegova tadašnja djevojka Petara Cordero poginula je u prometnoj nesreći nakon što je na nju naletjelo vozilo dok je izlazila iz automobila kojim je upravljao Chris.
Sport / Ostali sportovi | 19. 04. 2023. u 09:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Osam sezona je proveo u NFL-u, nakon što su ga Jacksonville Jaguarsi uzeli u petoj rundi drafta kao defenzivca sveučilišta Arkansas. Chris Smith je Jaguars igrao Cincinnati Bengalse (2017), Cleveland Brownse (2018-19), Las Vegas Raiderse (2020) i Houston Texanse (2021). Posljednji ugovor koji je potpisao Smith bio je onaj sa Seattle Sea Dragonsima (XFL).

Prije četiri godine Chris je proživio tragediju. Njegova tadašnja djevojka Petara Cordero poginula je u prometnoj nesreći nakon što je na nju naletjelo vozilo dok je izlazila iz automobila kojim je upravljao Chris. Nekoliko tjedana ranije Smith i Cordero su dobili kćer Haven Harris Smith.

"Duboko smo ožalošćeni zbog smrti bivšeg Brownsa. Chris je bio jedan od najljubaznijih ljudi, suigrača i prijatelja koje smo imali u našoj organizaciji. Naše misli i molitve su s njegovom obitelji u ovom teškom trenutku," poručili su Brownsi. Chris je preminuo u 31 godini, to je potvrdio i njegov agent Drew Rosenhaus, međutim nije objavljen uzrok smrti. Mnogi igrači koji dijelili svlačionicu, Chrisa smatraju dobrom dušom NFL-a. 

Kopirati
Drag cursor here to close