Gumene bombone u obliku uha

Tyson i Holyfield zajedno u biznisu s kanabisom

"Sada, skoro 20 godina kasnije, imamo priliku da podijelimo lijek koji nam je zaista bio potreban tijekom naše karijere", napisao je Holyfield.
Sport / Ostali sportovi | 16. 11. 2022. u 01:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

To je bio trenutak koji je obilježio povijest boksa. Najbizarniji koji se ikada desio. Kada je Mike Tyson u naletu bijesa suparniku Evanderu Holyfieldu odgrizao komad uha 1997.godine. U godinama koje će doći kasnije, Mike je prošao puno toga u svom privatnom životu, ali i boksačkoj karijeri koja će se završiti 2005.

Posljednjih godina Mike se nekako smirio, posebno od kako je država California legalizirala rekreativnu marihuanu. Kako Tyson voli reći, on je u najboljim godinama koristio kanabis da opusti tijelo i fokusira um. Sada je već u biznisu.

Godine 2015. reper Snoop Dogg debitirao je "Leafs by Snoop", brendiranom linijom proizvoda od kanabisa. Slično, 2019. godine, hip-hop umjetnik Drake ulazi u posao s kanadskom kompanijom za kanabis. Mike otvara farmu 2018. godine, prvo idu različite sorte marihuane nazvane Tiger Mintz ili Dynamite Cookies koje proizvodi kompanija Tyson 2.0.

Nakon toga na red dolaze gumene bombone natopljene kanabisom, ni manje ni više nego u obliku Holyfieldovog odgrizenog uha. Pod nazivom "Mike bites". Sa svojim ljutim suparnikom ili ne, Tyson je svoju ideju realizirao, ali i ostvario san o poslovanju na lukrativnom tržištu kanabisa. Sada je uključio upravo Holyfielda s tim da će proizvod promijeniti naziv u "Holy Ears".

"Od Mike Bitesa do Holy Ears-a, sada obožavatelji kanabisa širom svijeta mogu oprobati proizvode koji im mogu biti važni za zdravlje na biljnoj osnovi”, rekao je Tyson u izjavi, dodajući da je " privilegija ponovno se ujediniti" sa svojim bivšim protivnikom. 

" Mike i ja imamo dugu povijest rivalstva i međusobnog poštovanja. I ta noć nam je promijenila živote obojici. Tada nismo shvaćali da smo, čak i kao moćni sportisti, bili u velikom bolu. Sada, skoro 20 godina kasnije, imamo priliku da podijelimo lijek koji nam je zaista bio potreban tijekom naše karijere", napisao je Holyfield.

Kopirati
Drag cursor here to close