Hurkacz prva zamjena

Tsitsipas odustao od završnog Finalsa

"Nije lako igrati kada vam je pokret ograničen, ovo je tenis. U njemu ima dosta pokreta, nije to bacanje pikada", pojasnio je Tsitsipas.
Sport / Ostali sportovi | 14. 11. 2023. u 18:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stefanos Tsitsipas je prvi odustao od ovogodišnjeg završnog Finalsa. Možda je to mogao napraviti i prije dolaska u Torino, možda bi Hubert Hurkacz imao veće šanse za recimo polufinale, jer se i prije početka špekulirao o problemima koje ima Grk. Ovako je Stefanos izgubio prvi meč, danas je izašao na teren i nakon tri gema je predao Holgeru Runeu.

"Moj liječnik mi je predložio da igram na ovom turniru. Nažalost, bol je postajala sve jača. Već ranije sam znao imati probleme s leđima, ali sam se nekako znao nositi s tom ozljedom. Ovo danas je bilo nešto drugo. Imao sam problem sa kretanjem. Nije lako igrati kada vam je pokret ograničen, ovo je tenis. U njemu ima dosta pokreta, nije to bacanje pikada. Morao sam zato da donesem tešku odluku. Još tijekom zagrijavanja, kada sam servirao, osjetio sam iritaciju, bol je bila sve jača. Postao sam tada svjestan da možda neću moći da izdržim do kraja", rekao je Tsitsipas nakon odustajanja.

Kako sada stvari stoje drugog putnika u polufinale iz Zelene skupine ćemo dobiti međusobnog duela Jannika Sinnera i Holgera Runea.

Kopirati
Drag cursor here to close