Bolji od Minaura u finalu

Tsitsipas do naslova u Los Cabosu

Petom tenisaču svijeta je za pobjedu i prvi naslov ove godine bilo potrebno sat i 27 minuta igre. Ranije je osvajao turnire u Monte Carlu i Marseilleu, a po jednom u Palma de Mallorci, Lyonu, Torinu, Estorilu i Stockholmu.
Sport / Ostali sportovi | 06. 08. 2023. u 09:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stefanos Tsitsipas je opravdao očekivanja na ATP turniru u Los Cabosu.
U finalu ATP turnira je savladao Alexa de Minaura 6-3, 6-4, za svoj deseti naslov u karijeri. I prvu titulu na tvrdoj podlozi nakon Marseillea prije tri godine.

"Osjećam nekako da smo obojica izašli na teren kako bi odigrali jedno sjajno finale. Bio je ovo sjajan meč, Alex je igrao odlično, publika je uživala. Moram izvući neke pozitivne stvari kada je u pitanju ovaj turnir. Ovo je dobra najava za sezonu na tvrdim podlogama. Na ovom turniru je bilo jako dobrih igrača, konkurencija je bila velika i sretan sam što sam otišao s peharom", naglasio je Tsitsipas.

Petom tenisaču svijeta je za pobjedu i prvi naslov ove godine bilo potrebno sat i 27 minuta igre. Ranije je osvajao turnire u Monte Carlu i Marseilleu, a po jednom u Palma de Mallorci, Lyonu, Torinu, Estorilu i Stockholmu. Turnir u Mallorci u lipnju prošle godine bio je posljednji koji je osvojio prije Los Cabosa.

Kopirati
Drag cursor here to close