Veliki prijatelj Michaela Schumachera

Todt: Tko javno tvrdi da nešto zna, ne zna ništa o Michaelu

Ali svatko tko javno tvrdi da nešto zna, ne zna ništa. Ja ga cijelo ovo vrijeme viđam. On i njegova obitelj su moja obitelj", poručio je danas 77-godišnji Francuz.
Sport / Ostali sportovi | 04. 04. 2023. u 17:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za Jeana Todta se definitivno može reći kako je najveći prijatelj Michaela Schumachera. Prijateljstvo traje još od zlatnih dana Ferrarija i zajedničke suradnje u ovoj momčadi. Zato svaka izjava Todta o Schumacheru i njegovom stanju ima posebnu težinu. Sada je o Michalu, Todt pričao u razgovoru za Corriere della Sera. Između ostalog Jeanu su zasmetale posljednje izjave prije svega Eddieja Jordana koji je podsjećamo rekao:

"Ovo je bila najužasnija situacija za Micka i Corinnu. Prošlo je već skoro deset godina i Corinna i dalje ne može otići na zabavu, ručak, izlet... ona je kao zatvorenica jer bi svi htjeli razgovarati s njom o Michaelu u trenucima kad se ona želi maknuti od svega toga. Također je teško za Micka koji pokušava napraviti karijeru u F1. Da nije pod pritiskom svog oca, vjerojatno bi bio puno bolji vozač nego što mislimo. I on treba svoj prostor i vrijeme kao i svi u toj obitelji", rekao je ne tako davno Jordan, nakon čega je reagirao Todt.

"Molim vas, ostavimo ga na miru. Mi poštujemo želje njegove supruge Corine i djece za privatnošću, iako naravno, znamo kakve je posljedice ostavila ta nesreća. Ali svatko tko javno tvrdi da nešto zna, ne zna ništa. Ja ga cijelo ovo vrijeme viđam. On i njegova obitelj su moja obitelj", poručio je danas 77-godišnji Francuz koji je s Michaelom u momčadi Ferrarija osvojio pet uzastopnih naslova prvaka Formule 1 u razdoblju od 2000. do 2004. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close