Deset godina od nesreće

U kakvom je stanju Michael Schumacher?

"Svima nam nedostaje, ali on je ovdje. Drugačiji, ali on je tu i to nam još uvijek daje snagu", rekla je Corinna.
Sport / Ostali sportovi | 23. 03. 2023. u 17:26 F.I. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Od trenutka kada se dogodila nesreća, cijela priča o Michaela Schumachera je obavijena velom tajne. Nitko zvanično ne zna u kakvom je stanju jedan od najvećih koje je upoznao svijet Formule 1.

Puno se špekuliralo o tome u kakvom je stanju Michael, neke informacija bi se povremeno znali pojaviti u javnosti, ali bi onda vrlo brzo reagirala Schumacherova agentica, Sabine Kehm koja bi se obično oglasila saopćenjem. Kojim bi demantirala bilo kakve informacije.

"Meni Michael uopće ne nedostaje. Ja ga stalno viđam. Istina je da gledamo zajedno utrke. Međutim, nedostaju mi stvari koje smo nekada radili zajedno", rekao je Jean Todt i otkrio kako odlazi u kućnu posjetu barem dva puta mjesečno.

"Ne ostavljam ga samog. On, Corinna, cijela obitelj i ja imali smo toliko zajedničkih uspomena. Ljepota onog što smo doživjeli je dio nas i nastavlja se. Ponekad te uspjeh i novac promijene, ali Michael se nikad nije promijenio. On je vrlo jaka osoba" ispričao je situaciju Todt.

Međutim, čini se kako nitko izvan uskog kruga prijatelja i članova obitelji ne zna u kakvom je stanju Michael. Čak i oni koji znaju očito ne mogu sa tim informacijama izaći u javnost. Pojedini bliski prijatelji tvrdili su da im je zabranjeno vidjeti ga, a tim odvjetnika osigurao je da se gotovo ništa o njegovom stanju ne podijeli s njegovim obožavateljima.

Ipak, pojedini prijatelji, poput Eddie Jordana su dali određene izjave za medije. Čovjek za kojeg je Michael vozio, kaže kako je supruga
Corinna uspjela napraviti jedan prazan prostor između privatnog života i javnosti.

"Ovo je bila najužasnija situacija za Micka i Corinnu. Prošlo je već skoro deset godina i Corinna i dalje ne može otići na zabavu, ručak, izlet... ona je kao zatvorenica jer bi svi htjeli razgovarati s njom o Michaelu u trenucima kad se ona želi maknuti od svega toga.
Također je teško za Micka koji pokušava napraviti karijeru u F1. Da nije pod pritiskom svog oca, vjerojatno bi bio puno bolji vozač nego što mislimo. I on treba svoj prostor i vrijeme kao i svi u toj obitelji. Ja sam trudio otići vidjeti Michaela, a Corinna je odbila, i to s pravom jer ga je previše ljudi željelo vidjeti", dodaje Jordan.

U međuvremenu se pojavio dokumentarac u Michaelu. Njegova supruga Corinna prvi put je o njegovom stanju govorila na dodjeli nagrade koji je Michael dobio od Sjeverne Rajne-Vestfalije

"Privatno je privatno, kako je uvijek govorio. Jako mi je važno da može nastaviti uživati u svom privatnom životu što je više moguće. Michael nas je uvijek štitio, a sada mi štitimo Michaela rekla je Corinna pa nastavila:

"Svima nam nedostaje, ali on je ovdje. Drugačiji, ali on je tu i to nam još uvijek daje snagu", rekla je Corinna.

Kopirati
Drag cursor here to close