Povratak Tigera

Tiger i Charlie izgubili od Dalyja alkoholičara i njegovog sina

Charlie je igrao sjajno, udarao odlično, napravio je nekoliko velikih udaraca. Bilo je zanimljivo i malo neizvjesno pred kraj. Charlie je nevjerojatan igrač i partner", rekao je tata Tiger.
Sport / Ostali sportovi | 20. 12. 2021. u 10:50 Feđa Ibrulj

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tiger Woods se vratio na golf terene. Dobro, u ovom slučaju se radilo o jednom nešto drugačijem turniru, PNC Championshipu na kojem su igrali očevi i sinovi, ali opet za najveću golfersku facu je svako ohrabrujuće da se može kretati, udarati lopticu uopće, nakon teške nesreće koju je doživio u veljači mjesecu.

"Novinar Golf Digesta Dan Rapaport objavio je na Twitteru svoju ocjenu Woodsove igre tijekom ovog vikenda:

"On je uspravan. Njegove kratki udarci izgledaju sjajno. Dulje stvari su borba, trebat će mu vremena. Zato samo uživajmo i ne gledajmo preduboko u bilo što kad je Tiger u pitanju."

John Daly John Daly II su pobijedili, Tiger i njegov sin 12-godišnji Charlie su igrali dosta dobro, ostali su kratki dva udarca, odigravši za turnir rekordnih 11 uzastopnih birdiea.

Video: Tiger and Charlie Woods shoot 10-under 62 | Round 1 | PNC Championship | 2021

Charlie je u poređenju s Johnom Dalyjem II ipak nešto mlađi, John je brucoš na Arkansasu. Njegov otac je baš kao i Charliejev, Tiger imao dovoljno afera. On se ženio i rastavljao četiri puta, prokockao je više od 50 milijuna dolara i borio se s ovisnošću o alkoholu, a njegovi redoviti ispadi na turnirima i odlasci usred natjecanja postali su glavna zabava fanovima golfa.

Bio je golfer alkoholičar, kakav dovoljno potvrđuje informacija da je s nekih turnira odustajao dan ili večer prije jer je znao završiti u bolnici u deliriju. Njegov sponzor Wilson tada mu je otkazao suradnju, a nedugo nakon novog posjeta klinici za rehabilitaciju morao je odustati usred U.S. Opena, zbog toga što su mu se ruke toliko tresle nakon odvikavanja da nije mogao normalno igrati. Njegov bivši trener Butch Harmon jednom je prilikom izjavio kako je "najvažnija stvar u Dalyjevu životu napiti se."

Video: Highlights | Round 2 | PNC Championship | 2021

Tiger se također u posljednje vrijeme smirio, ali znamo što se sve događalo s ovim golferom.

"Sretan sam i zahvalan što mogu ovo da uradim. Kakva je to bila eksplozija. Noga koja je bila upitna nakon nesreće funkcionira, samo sam jako umoran. Jer nisam dugo igrao, nisam navikao na ovako nešto. Charlie je igrao sjajno, udarao odlično, napravio je nekoliko velikih udaraca.Bilo je zanimljivo i malo neizvjesno pred kraj. Charlie je nevjerojatan igrač i partner", rekao je tata Tiger.

 

Kopirati
Drag cursor here to close