Nakon propuštene velike prilike

Terzić: Ovo je stvarno s**nje!

Suzdržavajući suze, trener Edin Terzić je išao od igrača do igrača, pokušavao ih utješiti, čak je odveo momčad do "Žutog zida", ali nije bilo lako kako njemu, tako i njegovim igračima.
Sport / Ostali sportovi | 28. 05. 2023. u 09:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Veliku priliku, strašnu priliku propustili su nogometaši Borussije Dortmund. U posljednjim trenucima, u posljednjem kolu osvojili su bod protiv Mainza i tako na gol razliku ostali bez titule prvaka. Bayern je s druge strane pobijedio Köln golovima Kingsleya Comana i Jamala Musiale za 11. uzastopnu titulu. Suzdržavajući suze, trener Edin Terzić je išao od igrača do igrača, pokušavao ih utješiti, čak je odveo momčad do "Žutog zida", ali nije bilo lako kako njemu, tako i njegovim igračima.

"Ovo je stvarno s**nje! Sve se čini vrlo praznim. Znam da je sutra novi dan, ali...Bili smo gol udaljeni od naslova, od sutra ćemo opet biti udaljeni za čitavo jedno prvenstvo koje nas čeka iduće sezone. U posljednjih nekoliko tjedana bili smo na jako dobrom putu, jako nam je malo nedostajalo. Stvarno smo to htjeli, cijeli grad, cijeli stadion. Puno smo radili da dođemo do ovdje, imali smo veliku priliku.Kada vidite dečke kako leže na zemlji, sjede u svlačionici i kada vidite veliku prazninu u njima… To stvarno nije fer", rekao je za Sky Sports Edin Terzić.

Kopirati
Drag cursor here to close