Slijedi oporavak

Tenisačici Ajli Tomljanović uklonjen tumor

Ove godine je odigrala četiri meča na Australian Openu, jedan na United Cupu, nakon nastupa na Tajlandu je odlučila otići na operaciju.
Sport / Ostali sportovi | 08. 02. 2024. u 23:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tri puta je igrala u četvrtfinalu Grand Slam turnira. Dva put zaredom na Wimbledonu, jednom u New Yorku. Elenu Rybakinu koja je 2022. godine osvojila Wimbledon je odvela u treći set, Ons Jabeur je bila bolja na US Openu u dva, tijesna. U travnju prošle godine Ajla Tomljanović je bila 32. na svijetu. Veći dio prošle sezone je imala problem s ozljedama.

Ove godine je odigrala četiri meča na Australian Openu, jedan na United Cupu, nakon nastupa na Tajlandu je odlučila otići na operaciju. Ajla se javila iz bolničkog kreveta nakon što je podvrgnuta proceduri uklanjanja mioma te da nekoliko tjedana neće moći igrati.

"Zdravo svima, nažalost, neću igrati nekoliko tjedana. Radovala sam se turnirima na tvrdoj podlozi. Morala sam ukloniti neke fibroide maternice i gledat ću od kuće dok se ne oporavim. Brzo se vraćam", napisala je.

Kim Clijsters, Sloane Stephens, Caroline Garcia i Sara Errani samo su neke od igračica koje su joj javno zaželjele što brži oporavak.
Ajla je kćerka nekadašnjeg rukometaša Ratka Tomljanovića kojeg pamtimo kao igrača Zagreba i reprezentacije Hrvatske. Od 2014. godine igra pod zastavom Australije. Jedno vrijeme je bila u vezi s Nickom Kyrgiosom, kasnije i s Matteom Berrettinijem.

Kopirati
Drag cursor here to close