Marko Bojković

Talentirani MMA borac tvrdi: Sprema se moja likvidacija

"Dobio sam pouzdane informacije iz policijskih izvora da je moj život ozbiljno ugrožen i da postoji čak velika mogućnost da se sprema moja likvidacija", tvrdi Bojković.
Sport / Ostali sportovi | 26. 12. 2023. u 13:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ne tako davno oduševio je borbom protiv Lucasa Ananiasa u lakoj kategoriji. Borba je održana u sklopu priredbe FNC 13 kojoj je bio domaćin Beograd. To je bila njegova peta profesionalna pobjeda kojom je zadržao svoj savršen omjer, te još jednom potvrdio kako ga se opravdano smatra ponajvećim balkanskim MMA talentom.

Međutim, Marko Bojković ima problema posljednjih mjeseci. Prije svega radilo se prijetnjama po život koje je Bojković dobio od pokojnog Aleksandra Gligorijevića "Puke", član ekipe zloglasnog Veljka Belivuka. Nešto kasnije je Bojan Mihajlović, Markovog oca tužio, nakon što je ovaj u strahu objavio na svom Facebooku pomenute prijetnje koje su stizale od Gligorijevića.

"Sve prijetnje koje je Gligorijević upućivao svaki put se odnosilo na Bojana Mihajlovića i svaki put nam je govorio da nam prijeti u ime Bojana Mihajlovića, o čemu postoje brojni svjedoci koji su i ovdje saslušani. Kada su brojne prijave koje je moj otac podnosio završile u fijokama lokalne policije, moj otac je sve objavio javno na svom Facebook profilu da bi zaštitio sve nas ako nam se nešto dogodi, jer više nismo imali gdje i što da radimo, na svu muku je stigla tužba Bojana Mihajlovića protiv mog oca za naknadu štete zbog povrede časti i ugleda jer je zamislite, javno objavio prijetnje po život svojoj obitelji", govorio je Marko. Iako je zahtjev Mihajlovića za tužbu odbijen, tu problemi za Marka nisu prestali.

Prije nekoliko dana maskirani napadač je upao u stan Marka Bojkovića i pretukao njegovu djevojku, koja je hospitalizirana, i pritom joj navodno poručio: "Pozdravi Bojkovića, neće još dugo, mi ćemo ga ušutkati."

Bojković se sada obratio svojim obožavateljima na Instagramu, tvrdeći da se sprema njegova likvidacija:

"Dobio sam pouzdane informacije iz policijskih izvora da je moj život ozbiljno ugrožen i da postoji čak velika mogućnost da se sprema moja likvidacija. Ovo nije šala, moj pravni tim sprema detaljnu krivičnu prijavu i uskoro će javnost biti obaviještena o svemu kroz medije. Znat će se točno tko stoji iza toga, sve ostaje zabilježeno i, ako se meni nešto desi, svi ćete znati točno tko je to uradio. Objavit ću točno ime i prezime čovjeka i ostalih koji stoje uz njega, tako da će biti velikih potresa. Ja sam prije svega borac i sportaš i meni ovakve stvari nisu potrebne, ali ja neću sjediti i čekati da neko ubije mene ili nekog mog bliskog."

Kopirati
Drag cursor here to close