U Ljubuškom

FOTO: Croata Barrio prvi prvak FNC-a u lakoj kategoriji

Pokušao je Barrio "kimuru", no onda je uzeo leđa i zaključao gušenje. Benks je tapkao, pa je "Croata" Barrio je postao prvi prvak FNC-a u lakoj kategoriji.
Sport / Ostali sportovi | 05. 03. 2023. u 16:08 Bljesak.info/Fightsite.hr

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Ljubuškom je održana FNC 10 priredba čija je glavna borba bila ona između Francisca "Croata" Barria i Arlen "Ribeiro" Benksa. Iako je Barrio u nastupu prije poražen na KSW-u, u FNC-u je stopostotan te je tako zaslužio svoj napad na titulu. S druge strane, Benks je FNC publici poznat iz priredbe u Puli kada je za manje od minute završio protivnika. Borba je odlučena u trećoj rundi.

Srušio je iz okreta Benksa i našao se u "side mountu" te je pogodio i nekoliko dobrih laktova. Pokušao je Barrio kimuru, no onda je uzeo leđa i zaključao gušenje. Benks je tapkao, pa je "Croata" Barrio je postao prvi prvak FNC-a u lakoj kategoriji.

Što se tiče ostalih borbi, Ivan Sičaja je nakon tri odlične runde pobijedio Nelua Bogdana. Sičaja se dosta koristio svojim grapplingom i hrvanjem početkom meča. Također, na nogama je Moldavcu nanio dosta štete, pogotovo u posljednjoj rundi te je zasluženo sudačkom odlukom odnio pobjedu.

Nenad Avramović je nakon tri runde sudačkom odlukom svladao Leona Krajačića, a Tariel Abbasov je "submissionom" u prvoj rundi svladao Maura Paxiaoa te je nakon toga prozvao Daniela Bažanta. U sunaslovnoj borbi večeri su se sastali Miloš Janičić i Joelson Nascimento, a pobjedu je odnio Miloš Janičić. Ne samo da je pobijedio, nego je koljenom teško nokautirao Brazilca!

U sklopu preliminarnog dijela Sičaja je uspio savladati Rolanda Szolnokija. Selver Mahmić je sredio Michaela Realija, dok je Ante Alilović "tapkao" Miladinu Kolarskom. Jednoglasnom odlukom sudija, Rusi Minev je slavio u borbi kontra Gergelyja Szentpalija.

Kopirati
Drag cursor here to close