Odličan nastup

Taekwondo klub Zrinjski briljirao na Dalmacija Kupu

Treneri Hrvoje Marijanović i Vlatka Živkušić su impresionirani postignutim rezultatima, ističući da je ovo tek početak fantastične sezone za klub.
Sport / Ostali sportovi | 04. 03. 2024. u 17:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proteklog vikenda, taekwondo klub Zrinjski je svojom izvanrednom predstavom oduševio na Dalmacija kupu, natjecanju na kojem je sudjelovalo oko 480 natjecatelja iz Hrvatske i BiH. Članovi ovog kluba su pokazali iznimnu vještinu i odlučnost, ostavljajući neizbrisiv trag na natjecanju.

Luka Martinac, naš ponos, osvojio je zlato te dominirao konkurencijom svojom nevjerojatnom izvedbom. Marko Šetka se okitio srebrom, pokazujući svoj izuzetan talent, iako je zlato izmaklo za dlaku. Petra Martinac i Iva Šetka su također doprinijele uspjehu kluba osvojivši brončane medalje izvrsnim borbama.

Treneri Hrvoje Marijanović i Vlatka Živkušić su impresionirani postignutim rezultatima, ističući da je ovo tek početak fantastične sezone za klub. Sada se raduju daljnjem napretku i uspjesima u budućim natjecanjima.

Ovaj vikend je bio samo početak, a s obzirom na sjajnu formu naših sportaša, s nestrpljenjem očekujemo što nam donosi ostatak sezone.

Kopirati
Drag cursor here to close