Sudac nije provjeravao trag loptice

VIDEO I Šveđanin poludio u Lyonu pa na kraju diskvalificiran

Ymer je prišao sucu i počeo reketom nabijati po njegovoj stolici i nije stao sve dok nije prepolovio reket od kojeg je ostala samo drška. Nakon divljačkog ispada je odmah isključen i sigurno je da ga čeka žestoka kazna.
Sport / Ostali sportovi | 24. 05. 2023. u 20:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon Rima, većina najboljih tenisača pauzira, čeka početak Roland Garrosa, ostali igraju posljednje turnire i hvataju bolju formu prije Pariza. Jedan od turnira je onaj u Lyonu, gdje je pažnju na sebe skrenuo jedan od braće Ymer, Mikael trenutačno 53. igrač na svijetu.

Danas je mladi Šveđanin u meču protiv Francuza Arthura Filsa doslovno poludio u jednom trenutku. Ymer je kod izgubljenog servisa za 6-5 otišao do suca i totalno poludio na njegovu odluku. Svemu je prethodilo to što sudac u istom gemu kod 30:40 nije htio pogledati trag loptice.

Ymer je prišao sucu i počeo reketom nabijati po njegovoj stolici i nije stao sve dok nije prepolovio reket od kojeg je ostala samo drška.
Nakon divljačkog ispada je odmah isključen i sigurno je da ga čeka žestoka kazna.

Video: Trenutak ludila mladog Šveđanina 

" Jučer sam servirao protiv Gasqueta, on je prešao na drugu stranu i onda mu je i dalje bilo dozvoljeno da traži provjeru traga loptice. Udario sam ovu loptu, a ti mi govoriš da nećeš sići da provjeriš trag. Pokaži mi trag. Bez obzira kakav je, ali ti kažeš da nećeš sići dole.
Nisam nikada vidio da sudac neće sići i provjeriti trag loptice", govorio je Šveđanin.

Kopirati
Drag cursor here to close