Velika prilika

Stojnić potpisao za Bellator

"Bellatorom. U Bellatoru ću također nositi našu BH zastavu i s ponosom predstavljati našu državu kao sportski ambasador u MMA sportu što je bolje moguće", napisao je Denis Stojnić.
Sport / Ostali sportovi | 13. 09. 2022. u 00:13 Bljesak.info/Fightsite.hr

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bosanskohercegovački borac Denis Stojnić (15-3-1) potpisao je ugovor s jednom od najboljih MMA organizacija, a radi se o Bellatoru. Vijest je na svom Instagram profilu podijelio "UFD Sports Management", koji je zadužen da vođenje Denisove karijere.

U svojoj profesionalnoj karijeri Denis je slavio petnaest puta, te je odradio i dvije borbe u UFC-u. U obje se borio protiv legendi, Caina Velasqueza i Sefana Struvea. Bilo je to 2009. godine, a nakon toga više nije nastupao pod okriljem UFC-a.

Svoj trenutno posljednji nastup Denis je odradio u četvrtom mjesecu ove godine kada je na EMC 9 priredbi pobijedio Ivu Ćuka i to nokautom u prvoj rundi. Nakon toga je par mjeseci pauzirao s borbama, da bi se sad vratio u velikom stilu i potpisom za Bellator.

Trebao je Denis nastupati i u KSW-u, no oba puta je došlo do otkazivanja borbe. Jedna od njih je i ona protiv Ante Delije, a druga protiv Michala Wlodareka.

"S ponosom i radošću želim objaviti svom narodu u Bosni i Hercegovini i svojim Sarajlijama da sam potpisao ugovor s Bellatorom. U Bellatoru ću također nositi našu BH zastavu i s ponosom predstavljati našu državu kao sportski ambasador u MMA sportu što je bolje moguće. Hvala mojoj porodici i hvala mom menadžeru Ivanu Dijakoviću koji je to omogućio i potrudio se da ponovo budem dio najveće svjetske organizacije. Nadam se da ću uskoro saznati ime protivnika i gdje ću se boriti. Ja ću svakako nastaviti da treniram u svom timu Golden Glory" napisao je Denis Stojnić.

Kopirati
Drag cursor here to close