Nije to što mislite

Što je obukao Chisora?

Na sebi je imao majicu i šeširić na crveno-bijele kvadratiće i izgledao je poput turista na hrvatskoj obali koji se opremio na štandu s krivotvorenim navijačkim rekvizitima.
Sport / Ostali sportovi | 10. 08. 2023. u 09:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

O2 Arena će u subotu biti poprište boksačke priredbe koja ja kao glavni meč večeri trebala imati okršaj Dillian Whyta i Anthonyja Joshue, ali je Whyte još jednom pao na doping testu. Pa će Joshua ukrstiti rukavice sa veteranom iz Danske, Robertom Heleniusom. Pažnju ljubitelja boksa privlače i još neki mčevi koji su najavljeni na istom mjestu u subotu.

Još jedan veteran, onaj britanski Derek Chisora sučelit će se s Amerikancem Geraldom Washingtonom prije nego što u ring uđu Filip Hrgović i Demsey McKean. Chisora je na konferenciju za medije uoči borbe došao u odjevnoj kombinaciji kakvu bi se prije očekivalo od hrvatskog boksača.

Na sebi je imao majicu i šeširić na crveno-bijele kvadratiće i izgledao je poput turista na hrvatskoj obali koji se opremio na štandu s krivotvorenim navijačkim rekvizitima. Njegova je odjeća izazvala osmijeh odobravanja kod Hrgovića, a čak je i Chisora bio svjestan koje je asocijacije pokrenuo.

Ipak, Chisora nije styling formirao u čast Hrgovića, već svom sponzoru, fast-food lancu Five Guys, čija se etiketa vidi na prednjem dijelu šešira. Chisora i Five Guys imaju dugu zajedničku povijest, a boksačeva tradicija je da poslije borbe, bez obzira na ishod, uživa u njihovim burgerima i podijeli ih s protivnicima, koji su se na to već toliko naviknuli da mu je nakon međusobne borbe u prosincu Tyson Fury došao u svlačionicu - pozdraviti ga, popričati i pojesti burger.

Kopirati
Drag cursor here to close