Senzacija turnira

Stevanović: Jutro prije meča sam peglala

"Peglala sam na dan meča! Majke mi! Stvarno volim te obične stvari i sigurno me je to opustilo", pojasnila je Stevanović.
Sport / Ostali sportovi | 08. 07. 2023. u 09:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Srpska tenisačica Natalija Stevanović apsolutna je senzacija na trećem Grand Slamu sezone, u Wimbledonu. Ovo su njezini najbolji dani karijere.

Prvi put u karijeri Natalija Stevanović nastupa u glavnom ždrijebu nekog Grand Slama i odmah je šokirala bivšu br. 1 Karolinu Pliškovu. Za proboj u treće kolo preskočila je njemačku tenisačicu Tamaru Korpatsch.

To joj je već peta pobjeda u All England Clubu budući da je morala igrati i tri runde kvalifikacija. Njezin najveći uspjeh oduševio je i Novaka Đokovića koji je rekao da bi volio da njih dvoje zajedno pojedu malo trave, što je Novakov običaj nakon osvajanja Wimbledona.

"Možemo pasti! Bez problema, oboje. To mi je jako lijepo čuti. Ovdje smo se stalno nekako mimoilazili jer svatko gleda kako biti što manje u kompleksu jer to troši puno energije', odgovorila je Stevanović.

Čak se i BBC počeo zanimati za nju.

"Već smo bili na BBC-u, kako smo igrali! Probili smo led. Čak su se i našalili jer nam je obitelj kod koje smo smješteni rekla: "Poručili su ti da te ne bi uzeli za Ples sa zvijezdama’" Rekoh, dobro nema veze, haha".

Definitivno je jedna od najvećih senzacija ovogodišnjeg Wimbledona s obzirom na to da je u turnir ušla kao 225. igračica svijeta, a nikad nije bila rangirana bolje od 160. mjesta. Ipak, ovim rezultatom trebala bi prvi put u karijeri probiti granicu topa 150.

"Lijepo mi je. Sve vrijeme bila sam ispod radara, što mi je OK, jer svatko ima svoj neki put. Naravno, kad se nešto lijepo postigne, dođe i pozornost".

Što ste radili jutro prije meča?

"Ovo smo spremali da ću reći, a muž mi kaže: "Nećeš valjda to reći…’" Ja volim biti domaćica. Peglala sam na dan meča! Majke mi! Stvarno volim te obične stvari i sigurno me je to opustilo", odgovorila je 28-godišnjakinja iz Niša.

Kopirati
Drag cursor here to close