Poskok Posušje kup

Sretnih 13 medalja za Taekwondo klub Zrinjski

Iako je TKD Zrinjski aktivan tek tri godine, uspjesi njihovih članova se ponavljaju iz natjecanja u natjecanje.
Sport / Ostali sportovi | 27. 06. 2022. u 08:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski Taekwondo klub Zrinjski u subotu, 25. lipnja, zatvorio je ovogodišnju sezonu odličnim nastupom svojih 13 članova koji su se s Poskok Posušje kupa u Mostar vratili s čak 13 medalja. Na kupu koji je organizirao Taekwondo klub Poskok iz Posušja sudjelovalo je 300 natjecatelja iz tri države, a mladi članovi TKD Zrinjski nastupili su u svim dobnim skupinama kupa te osvojili četiri zlatne, pet srebrnih i četiri brončane medalje.

Iako je TKD Zrinjski aktivan tek tri godine, uspjesi njihovih članova se ponavljaju iz natjecanja u natjecanje. Zlatnim odličjem okitili su se Marko Šetka, Iva Šetka, Romano Blažević i Luka Martinac koji je ujedno proglašen i najboljim vrtićancem Poskok Posušje kupa. Srebro je pripalo Luki Pandži, Petri Martinac, Niki Dragović, Roku Bakoviću i Ivanu Peharu, a brončanu medalju osvojili su Ino Pehar, Ante Šetka, Marko Duje Živkušić i Luka Vukojević.

Foto: PR / Sretnih 13 medalja za Taekwondo klub Zrinjski

Na Poskok Posušje kupu natjecatelje iz TKD Zrinjski predvodili su treneri Vlatka Živkušić i Hrvoje Marijanac, dok je jedan od sudaca iz redova TKD Zrinjski bio David Marijanović. Treneri TKD Zrinjski ističu posebno zadovoljstvo i sreću što su njihovi članovi odlično zatvorili ovogodišnju taekwondo sezonu.

''Ponosni smo na svaki uspjeh naših članova koji su već sada vrhunski borci, a mi kao treneri posebno znamo koliko truda, vremena i odricanja je uloženo da bi već u tako mladim godinama postizali ovako dobre rezultate. Jedva čekamo vidjeti što nam donosi nova sezona'', izjavila je trenerica Vlatka Živkušić.

Iako neki članovi TKD Zrinjski učestalo sudjeluju na turnirima i natjecanjima, ipak je većini njih ovo bilo prvo natjecanje što ovaj uspjeh i medalje čini još vrjednijima za TKD klub Zrinjski.

Kopirati
Drag cursor here to close