Sjajna Jana Knezović

SPK Zrinjski donosi 11 medalja iz Sarajeva

Iz SPK Zrinjski posebno ističu uspjeh mlade plivačice Jane Knezović koja je kao jedna od naših najmlađih natjecateljica osvojila čak tri medalje u svojoj kategoriji F (8 godina).
Sport / Ostali sportovi | 03. 12. 2023. u 09:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

SPK Zrinjski zabilježio je nastup na 13. međunarodnom plivačkom kupu "Novi Grad" u Sarajevu. Natjecanje se održalo na Olimpijskom bazenu "Otoka" ove subote, 2.12.2023. godine, a nastupilo je čak 429 natjecatelja iz četiri države (BiH, Hrvatska, Crna Gora, Ukrajina).

Brojnost natjecatelja i dobra sportska atmosfera bili su odličan poticaj za ostvarivanje dobrih rezultata, ali i prilika za stjecanje vrijednih plivačkih iskustava. Za SPK Zrinjski nastupali su: Maja Alpeza, Nikola Alpeza, Petra Aničić, Nola Bilušić, Laura Ćavar, Marko Ćavar, Marija Ćavar, Ivna Delić, Inga Dodik, Leona Dodik, Mihael Gulin, Ivan Ivanković, Marko Jurešić, Viktor Jurešić, Jana Knezović, Josipa Pavlović, Petar Pavlović, Bruno Pranjić, Ivano Rozić, Klara Zlomislić i Stefano Zlomislić. Treneri u pratnji bili su Dinko Cvitković i Luka Mandić.

Medaljama su se okitili:
Jana Knezović: zlato (leđno 100 m), srebro (leđno 50 m), bronca (slobodno 100 m);
Leona Dodik: zlato (prsno 100 m), bronca (delfin 100 m);
Marija Ćavar: srebro (leđno 100 m), bronca (leđno 50 m);
Inga Dodik: srebro (prsno 100 m);
Ivan Ivanković: bronca (slobodno 50 m);
Viktor Jurešić: bronca (leđno 50 m);
Nikola Alpeza: bronca (delfin 50 m).

Iz SPK Zrinjski posebno ističu uspjeh mlade plivačice Jane Knezović koja je kao jedna od naših najmlađih natjecateljica osvojila čak tri medalje u svojoj kategoriji F (8 godina). Jana će zajedno s ostalim članovima SPK Zrinjski imati priliku ponovno pokazati svoju sportsku spremu već za dva tjedna kada smo domaćini 12. Božićnog kupa u Mostaru. Tradicionalni kup Zrinjskog održat će se u subotu, 16. prosinca 2023. na bazenu FPMOZ-a u Rodoču.

Kopirati
Drag cursor here to close