Svaka čast!

SPK Zrinjski uspješan u Šibeniku - Noa Šarić u Mostar donosi pehar, tri zlata i dva srebra

S obzirom da je ovo njihovo prvo natjecanje na kojem su nastupili nakon ljetne stanke, plivači SPK Zrinjski postigli su vrlo dobre rezultate.
Sport / Ostali sportovi | 16. 10. 2023. u 10:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proteklog vikenda, 14. i 15. listopada 2023. godine, održalo se 18. tradicionalno plivačko natjecanje "Sveti Mihovil" u Šibeniku. Natjecanje je okupilo plivačice i plivače u kategorijama kadeta i mlađih kadeta. SPK Zrinjski predstavilo je 18 natjecatelja (Nikola Alpeza, Marko Ćavar, Viktor Jurešić, Bruno Pranjić, Matej Arapović, Niko Filipović, Mihael Gulin, Ivano Rozić, Petar Pavlović, Ivano Drmać, Marko Jurešić, Noa Šarić, Anđela Talić, Laura Ćavar, Marija Ćavar, Ivna Delić, Leona Dodik i Inga Dodik) u različitim dobnim kategorijama i time započelo novu plivačku sezonu.

Ekipa je u Šibenik putovala u pratnji trenera Dinka Cvitkovića i Luke Mandića. S obzirom da je ovo njihovo prvo natjecanje na kojem su nastupili nakon ljetne stanke, plivači SPK Zrinjski postigli su vrlo dobre rezultate.

Posebno se istaknuo Noa Šarić koji je osvojio čak pet medalja, od toga tri zlatne (50 m slobodno, 100 m mješovito, 50 m leptir) i dvije srebrne (50 m prsno, 50 m leđno). Jedanaestogodišnji plivač isplivao je iznimno dobre rezultate i unatoč jakoj konkurenciji, pokupio vrijedne nagrade. Najvrjedniji rezultat isplivao je na 50 m slobodno gdje je rezultatom 29.94 osigurao čak 308 FINA bodova, a osvojio je i pehar u finalnoj utrci 100 m mješovito.

Čestitamo Noi na još jednom fantastičnom postignuću, kao i svim našim plivačicama i plivačima na popravljanju vlastitih rezultata i pomjeranju osobnih rekorda. U SPK Zrinjski nastavljamo vrijedno trenirati i veselimo se svim predstojećim natjecanjima.

Kopirati
Drag cursor here to close