Ljetne Specijalne olimpijske igre

Specijalna olimpijada BiH u subotu putuje u Abu Dhabi

Izaslanstvo Bosne i Hercegovine broji ukupno 33 člana, od toga 18 natjecatelja, šest trenera i doktor, a u vodstvu našeg izaslanstva su predsjednik Enver Ćosićkić i direktorica Kada Delić Selimović.
Sport / Ostali sportovi | 08. 03. 2019. u 14:29 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Abu Dhabi će prvi put od osnivanja Specijalne olimpijade biti domaćin ljetnih Specijalnih olimpijskih igara na kojim će nastupiti više od sedam tisuća sportaša iz preko 170 država, među kojim je i Bosna i Hercegovina. 

Izaslanstvo Bosne i Hercegovine broji ukupno 33 člana, od toga 18 natjecatelja, šest trenera i doktor, a u vodstvu našeg izaslanstva su predsjednik Enver Ćosićkić i direktorica Kada Delić Selimović. 

Natjecat će se u četiri sporta i to u atletici, stolnom tenisu, plivanju i nogometu. Bosnu i Hercegovinu će predstavljati Hasan Sejdinović, Snežana Džida, Njegoš Mihajlović, Hiba Sultanović, Zlatan Horo, Ena Ćatović, Milada Elez, Irfan Kulić, Nihada Buljubašić, Sedina Brkić, Selma Šodić, Ivana Vukadin, Vesna Mišić, Esmeralda Mujkić, Šejla Selimović, Vukica Mićanović, Slađana Čebedžija i Marina Lukić. 

Treneri koji predvode bh. izaslanstvo su Nermina Mujić, Nerina Hodžić, Milenko Vujinović, Asim Topalović, Željka Katanić i Ivana Vlajić. 

Doktor tima je Damir Sabitović. 

Dio bh. izaslanstva će sudjelovati i na Globalnom summitu i obiteljskom programu, a to su: Sanja Tanović (mentor), Edna Šunjić, Aldina Husejinović, Sabina Šunjić, Erna Šunjić i Nijaz Memić. 

Izaslanstvo Specijalne olimpijade BiH iz Beograda putuje u subotu, 9. ožujka, dok je povratak planiran 22. ožujak.

Kopirati
Drag cursor here to close